Όταν γεννιέσαι μέσα στον μαγικό κόσμο της μέλισσας και μεγαλώνοντας σε παίρνει μαζί του ο πατέρας σου για να τον βοηθήσεις, μαγεύεσαι από την αγάπη, την δημιουργικότητα, την συνεργασία, την ιεραρχία που επικρατεί μέσα σε κάθε αποικία ‘μελλισοσμήνων’, εθίζεσαι σε αυτόν τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν, μου ήρθε το όνομα «Μελισσοεθισμός» «Apiholic» από την Ιταλική ονομασία της Μέλισσας «Api» και την κατάληξη «holic» σαν εθισμός. Ασχολούμενος τα παιδικά μου χρόνια με την μέλισσα ήταν κάπως σαν «αγγαρεία» οι δουλειές στην αποθήκη.

Πάνω στην μέλισσα όμως καθόμουν και την παρατηρούσα ατελείωτες ώρες και πάντα μου φώναζε ο πατέρας μου, «Έλα πάμε να τελειώνουμε». Αργότερα το έκανα σαν χόμπι, τώρα και μερικά χρόνια όμως αισθάνομαι πολύ τυχερός που κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα.
Στόχος μου είναι η ποιότητα των προϊόντων Κυψέλης, όπως όλοι οι παραγωγοί προσπαθούν για αυτό, και η καθημερινή εξέλιξη. Μικρή παραγωγή προϊόντων προσπαθώντας να είναι όπως ακριβώς μας τα δίνει η φύση της μέλισσας, με αγάπη και μεράκι.100% αυθεντικα Ελλινηκα αγαθα.

Σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε από την κρητική φύση!